Nooka речник

Nooka (nu:ka) 

brand

1  a contraction of “New Yorker” with a traditional NYC accent. The ‘noo’ conveys innovation and a fresh outlook.

2  means also sunrise in Laotian and is often used as a girl’s name

В превод на български: марка, създадена от американския дизайнер Матю Уолдмън, който и дава името Нука, понеже е заклет фен на родния си град Ню Йорк.  Нука е жаргон на „ню йоркър“ както местните биха го произнесли.

Nooka watch

Часовниците са първия продукт в дизайнерското портфолио на Nooka Inc. Всички модели са с уникален дисплей, който линейно и графично визуализира времето и го превръща повече в абстрактна величина. Внимание: след дисплеите на Nooka е възможно никога повече да не можете да се върнете към „часовниковата стрелка“!

Nooka Mercury sunglasses

Очилата на Nooka са с футуристичен дизайн и налични в в неонови цветове, както и в класическите бяло и черно.  Очилата са създадени с идеята да са леки и едновременно с това издържливи.

Nooka strip/belt

Коланите са поредният опит на Nooka да подчини функционалността на визията, яркия цвят и уникалния дизайн. 

Nooka Asset organizer

Силиконовата алтернативата на Nooka на традиционния портфейл.  Предлага се в много смели цветове.

Nooka collectibles

За истинските си фенове дизайнерите на Nooka създават играчките, които оставят изцяло на вашето въображение – стойка за часовника ви, готино човече за бюрото ви, играчка за ръцете ви или каквото на вас ви харесва.

Nooka perfume

Аромат, вдъхновен от синергията на противоположностите, едновременно и познат, и чужд. Дистилирано бъдеще!

Но Nooka e повече от компания за часовници или очила – екипът на Nooka претворява своя мироглед и начин на живот в най-различни предмети и аксесоари, с помощта на които да скочим директно в бъдещето!

Nooka вече е и в България – можете да разгледате продуктите на марката на www.tikitakaood.bg

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>